MØBELHOTELLET

Har du pladsproblemer, og ønsker du et lettilgængeligt opbevaringsrum til dine møbler, instrumenter eller noget helt tredje? Så er Nyborg Møbelhotel & Flytteforretning den rette løsning. Siden 1994 har det været vores klare målsætning er at skabe trygge omgivelser for dine ejendele, og vi er meget fleksible i forhold til det enkelte behov.

Vi indgår samarbejdsaftaler, der bygger på gensidig tillid og imødekommer så vidt muligt dine ønsker, traditionelle som specielle. Hvad enten du som erhverv eller privat i Nyborg, Ørbæk, Kerteminde eller Ullerslev mangler opbevaringsplads på Østfyn, tilbyder vi på adressen i Nyborg:

 • 3 store haller på omkring 3000 m2
 • Opbevaringsrum i størrelsen 3-20 m2
 • Isolerede og opvarmede omgivelser
 • Forsvarligt aflåste rum
 • Fri tilgængelighed i tidsrummet 12.00-17.30 (hverdage) og 09.00-13.00 (lørdag)


 • Uanset om du ønsker midlertidig eller permanent opbevaring, er vi behjælpelige. Alle rum har lav fugtighed og en temperatur på minimum 8°C, ligesom vi tilbyder rene og tørre omgivelser. Det gør opbevaringsrummene velegnet til indbo, tøj, bilhjul, havemøbler og arkiver for virksomheder.

  Opbevaring af campingvogn
  Hos Nyborg Møbelhotel & Flytteforretning kan du opbevare din campingvogn året rundt. Det er op til dig, om opbevaringen skal være midlertidig eller permanent, om det skal være sommeropbevaring eller vinteropbevaring. Du får tildelt en fast plads, og vi er meget fleksible i forhold til opbevaringstid og pris. Det skal være trygt for dig at opbevare campingvognen i vores omgivelser, og sikkerheden har derfor højeste prioritet.

  Kontakt Nyborg Møbelhotel & Flytteforretning i dag på tlf. 40 16 21 46

  MØBELHOTELLET

  FLYTTEFORRETNING

  FIND OS

  TOP