OM OS

Stiftelsen af Nyborg Møbelhotel & Flytteforretning går langt tilbage. Virksomheden blev oprettet i 1950’erne, men blev først i 1969 til et fungerende flyttefirma. Dagen i dag kender mange på Østfyn stadig firmaet som Valencia Flytte- og Minitransport – en virksomhed, der i mange år solgte og leverede den berømte Valencia sodavand, Hancook-øl og andre drikkevarer. Firmaet er efterfølgende blevet omdannet til en flytteforretning og hjælper i dag private og erhverv med flytning i såvel Nyborg, Ørbæk, Kerteminde og Ullerslev som resten af landet.

Nyborg Møbelhotel & Flytteforretning ejes og drives i dag af Carsten Bernhard Olsen, der overtog virksomheden i 1990. Med oprettelsen af møbelhotellet udvidede han i 1994 virksomhedens ydelser, og det er således blevet muligt for private og erhverv på Østfyn at booke opbevaringsplads. I kraft af mange års erfaring og et bredt netværk, bliver opgaverne aldrig for store eller små, og det har siden oprettelsen været virksomhedens klare målsætning at indfri kundernes forventninger gennem en fleksibel service.

Den 1. februar 2014 skiftede virksomheden navn til Nyborg Møbelhotel & Flytteforretning, men det er stadig de samme værdier og målsætninger, der driver firmaet. Søger du en troværdig samarbejdspartner til din flytning eller til opbevaring af dine ejendele, ser vi frem til at høre fra dig!

Kontakt Nyborg Møbelhotel & Flytteforretning i dag på tlf. 40 16 21 46

MØBELHOTELLET

FLYTTEFORRETNING

FIND OS

TOP